En klassiker fra barndommen
Oppskriften krever få ingredienser, og er veldig enkle å lage!
Fin aktivitet for små hjelpere også.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_6178.jpg)
Et tips for å løfte disse til «nye høyder» er å dyppe bunnen eller toppen i smeltet sjokolade.
Du kan også fordele smeltet sjokolade over kokosmakronene med en sprøytepose eller bruke en skje for å «strø» over.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_6183.jpg)
Disse er også glutenfri, så et perfekt tilskudd på kakebordet som passer for alle.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_6187.jpg)
INGREDIENSER – ca 24 stykker:
- 2 eggehviter
- 90 gram sukrin melis
- 125 gram kokosmasse
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Pisk eggehvitene til de begynner å skumme.
Sikt inn sukrin melis, og pisk til en stiv marengs.
Vend forsiktig inn kokosmassen.
Bruk to teskjeer og fordel topper med blandingen på et bakepapir.
Stekes midt i ovnen i ca 8-10 minutter.
La de sette seg noen minutter før de flyttes forsiktig over på en rist for avkjøling.
De skal være helt avkjølt før de legges i en kakeboks.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_6185-001.jpg)
[…] HER finner du oppskrift på den originale kokosmakronen. Saftige og veldig gode!Under får du oppskrift på en versjon for oss sjokolade-elskere! […]