#jatildesserthverdag
Denne godsaken fortjener helt klart en plass under den taggen.
Hverdagskos!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/P1040063.jpg)
Så utrolig godt – og faktisk veldig mettende.
Søtsuget ble helt klart dekket, og denne måtte lages to dager på rad + til gubben!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/P1040061.jpg)
INGREDIENSER:
- 25-30 gram proteinpulver – her i smaken Chocolate Vanilla Ice Cream
- 1-1,5 dl melk
- Isbiter
- Evt. 1 ts kakao – bakekako eller rå kakao
FREMGANGSMÅTE:
Tilsett ingrediensene i en blender som knuser is lett.
Siden det er lite væske er det viktig at den er sterk nok til å knuse is.
Kjør alt sammen.
Det tar litt tid før blandingen går fra «slush» til «softis». Jeg opplevde at det hjalp å tilsette en liten skvett melk etter at blandingen har kjørt seg sammen.
Pass på væskemengden. Mer væske – gir mer flytende konsistens.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/P1040060-001.jpg)
TOPPING:
Bodylab Zero sjokoladesaus og sukkerfri mørk sjokolade.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/P1040064.jpg)
Denne smelter fort, så det nyt den med en gang.
Du kan også mikse og så putte den i fryseren. Da vil det krystallisere seg hvis du ikke rører jevnlig.
Smaken er fortsatt nydelig!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/P1040066.jpg)
Se på den konsistens! Smooth.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/P1040067.jpg)
Ambassadør for Bodylab