Brownie som hverdagskos?
Ja, det er mulig.
Jeg har en liten svakhet for sjokolade, og inntar det i en eller annen form hver eneste dag. Det kan være i frokosten, som topping på yoghurt som mellommåltid, i protein-is etter trening.
Eller
Som i dette tilfelle – i en superenkel brownie med biter av belgisk sjokolade.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/02/P1070425-001-1024x647.jpg)
Hvis man deler opp den ferdigstekte brownien i 8 biter gir det ca 90 kalorier per stykke.
Helt innafor på en hverdag – til og med hvis du forsyner deg to ganger!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/02/P1070379-1024x953.jpg)
INGREDIENSER:
- 200 gram browniemix fra Bodylab (halve posen)
- 1 egg
- 1,25 dl vann
- Alt: 1 toppet ss bakekako for en enda mørkere smak
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Tilsett browniemix, egg og vann i en bolle. Visp godt rundt til røren er fri for klumper.
Fordel røra over i en liten ildfast form.
Stekes midt i ovnen i ca 12-15 minutter.
Tiden må du justere utifra egen ovn, størrelse på formen og om du liker en bløtere kjerne.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/02/P1070423-821x1024.jpg)
Sjokoladeglasuren er laget av smeltet chocolate frosting fra Bodylab.
En liten klype havsalt på toppen er også utrolig godt.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/02/P1070431-1024x823.jpg)
Bitene som blir igjen kan utmerket fryses.
Så når søtsuget melder seg kan man tine en brownie-bit i ovnen eller i mikroen med en scoop vaniljeyoghurt eller vaniljeis ved siden av.
#jatildesserthverdag #hverdagskos
Ambassadør for Bodylab – Lenkene er tilsendt