Mektige små biter, som smelter i munnen!
Super-enkel og nydelig sjokopeanøtt-fudge – Ja, takk!
Her blir det kamp om slikkepotten mens man rører sammen ingrediensene.
![](https://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2021/10/P1150837-2.jpg)
![](https://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2021/10/P1150815.jpg)
2 ingredienser og litt tålmodighet er alt du trenger for å lage disse godtebitene!
Mørk kokesjokolade og peanøttsmør smeltet sammen.
Helt over i en form.
Satt kjølig.
Kuttet opp.
Nyyyyt!
![](https://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2021/10/P1150831.jpg)
INGREDIENSER:
- 200 gram mørk kokesjokolade
- 150 gram peanøttsmør – naturlig (som vil si peanøtter + evt. salt)
- Evt: en klype havsalt på toppen
FREMGANGSMÅTE:
Grovhakk sjokoladen for en raskere smeltetid.
Smelt sjokolade over et vannbad – evt. i en liten kjele på svak varme.
Ha peanøttsmøret oppi når sjokoladen har begynt å smelte.
Rør om helt til sjokoladen har smeltet helt og blandet seg med peanøttsmøret.
Hell sjoko-peanøtt-blandingen over i en form.
Bruk matpapir i bunnen, så blir det enklere å løfte fudge-biten ut av formen.
Med en silikonform er det bare å vippe fugden ut av formen etter den har stivnet.
Muffinsformer kan også brukes.
Topp med et litt havsalt.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet helt, noe som tar minimum en time.
Sett formen i fryseren om du er skikkelig utålmodig!
Jeg foretrekker den dype smaken fra mørk sjokolade, men du kan også bruke lys.
Det vil gi en søtere variant!
![](https://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2021/10/P1150832.jpg)
Ta en titt på disse oppskriftene for flere godsaker du enkelt kan lage selv!
Sjokoladetrøffel – 2 ingredienser
Nydelige peanut butter cups
Hjemmelaget marsipan med sjokoladetrekk
![](https://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2021/10/P1150858.jpg)