Stine Haslestad

Hverdagsmagi med sunn matglede

  • Hjem
  • Oppskrifter
    • Frokost
    • Pannekaker – Vafler
    • Lunsj
    • Middag
    • Dessert – Kaker
    • Matprepping
    • Bakst
    • Søt bakst
    • Snacks – Godis – Mellommåltider
    • Drikke
    • Tilbehør
    • Høytider
    • Ikke sukkerfritt
  • OM MEG
  • Kontakt
Dessert - Kaker, Matprepping

SJOKO-NICECREAM

Nydelig og mektig is på 1-2-3

Med to ingredienser! 
Som alltid kan man utvide med et par ting, men det er ikke nødvendig for en utrolig digg og enkel dessert!


Egentlig kan denne oppskriften legges inn under temaet «matprepping.
Som regel lager jeg alltid flere porsjoner med «nicecream» når jeg først lager.
Det samme gjør jeg med denne sjokolade-varianten!
Det skal være enkelt å ta sunnere valg!

Jeg er generelt veldig stor tilhenger av å lage mer enn en porsjon når det gjelder det meste – og fryseren har alltid alternativer raskt tilgjengelig.

I fryseren min finner man blant annet ferdig-preppet:
  • Proteinpannekaker
  • Nicecream – sjokolade og vanlig
  • Ferdigstekt kyllingfileet/annet kjøtt
  • Grønnsaksmos i ulike varianter – eller frosne grønnsaker fra butikken
  • Supper – Gryter
  • Frosne bær og annen frukt i biter

Og når jeg er på butikken hamstrer banan og fyller alltid opp fryseren når bananen har blitt godt modne.
Det er også en perfekt måte å redde med seg single bananer som bare bli liggende i butikken og til slutt kastet fordi de ikke ser pene nok ut. 

Vel – denne desserten trenger godt modne bananer – så ingen grønne og «feilfrie»!


INGREDIENSER 2-3 porsjoner:

  • 300 gram godt modne bananer (3 mellomstore bananer)
  • 2-3 ss kakao – råkakao eller vanlig bakekako

  • 1 klype havsalt – kan sløyfes, men balanserer det søte
  • 1 ss sukrin gold – kan sløyfes, men gir en god dypere sødme

FREMGANGSMÅTE:

Skrell banan, skjær i biter og frys. 

Kjør frossen banan og kakao og evt de andre ingrediensene sammen i en food prosessor / kraftig blender.

Nytes med en gang for en softis-variant eller puttes i en boks i fryseren.
til de stivnet litt og du kan scoope ut kuler.

Du kan også fryse ned alt i samme boks og bare scoope ut når du har lyst på en deilig dessert. 
Har du ispinne-former kan du fylle blandingen oppi der også – eller i mindre frysebokser.

Så er det bare å slå seg løs med topping – eller bare spise den som den er!

Forslag til topping:
– Hakket nøtter eller nøttesmør
– Sjokoladesaus
– Hakket mørk sjokolade
– Knust kjeks

Her har jeg brukt Salted Caramel Proteinella fra Bodylab og hakket mørk sjokolade

Reklame – Ambassadør for Bodylab

Mmm – deilig sjokoladedrøm!

Mer inspirasjon finner du her!
OMELETT MED KREMET KYLLINGSALAT
KJØLESKAPSGRØT MED DEILIG TOPPING
FYLDIG PROTEINSHAKE – UTEN PROTEINPULVER
ENKEL OMELETT MED SOPP OG FETAOST
Pin og del gjerne videre med flere:
fb-share-icon
fb-share-icon

Tags

  • Bodylab
  • Dessert
  • Jatildesserthverdag
  • Nicecream
  • Sjokolade

Innleggsnavigasjon

SPICY SØTPOTET-TOAST
SNICKERS-NICECREAM

1 comment

  • SNICKERS-NICECREAM - Bakekona
    19. juli 2020

    […] ingrediens nicecreamSjoko-nicecreamJordbær-nicecream – 2 […]

    Reply

Share your thoughts Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Samarbeid:

Norgesglasset
Funksjonell mat

MER INSPIRASJON HER:

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial