Proteinrike oreos? Oh yes!
Farlige godsaker, som du egentlig ikke vil dele noen andre.
Så hvis du skal glede noen, ville jeg laget dobbelt porsjon med en gang!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_5799.jpg)
Selve kjeksen er også godt å knuse på toppen av f.eks nicecream eller yoghurt.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_5798.jpg)
INGREDIENSER – 3 STK:
- 20 gram proteinpulver med sjokoladesmak
- 20 gram bakekakao
- 30 gram fibersirup
FYLL:
- 30 gram philadelphia light eller original
- 1 ss sukrin melis
- En dæsj vaniljepulver – evt steviadråper med vanilje, frøene fra 1/4 vaniljestang eller vaniljesukker
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Bland alle de tørre ingrediensene.
Tilsett fibersirupen og kna godt sammen.
Lag 6 kuler av deigen og trykk kulene flate.
Stekes midt i ovnen i 6 minutter.
Lag fyllet mens kjeksen steker.
Bland alle ingrediensene sammen og juster smaken etter hvor søtt du liker det.
Sett i kjøleskapet til kjeksen er avkjølt.
For en ekstra proteinrik versjon bytter du ut sukrin melis med proteinpulver med vaniljesmak
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_5795.jpg)
La de avkjøle seg helt før du legger på fyllet, slik at det ikke smelter!
Legg fyll på undersiden av 3 kjeks og legg de 3 andre på toppen.
NYT!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_5799.jpg)
Du kan også droppe fyllet og bare spise kjeksen.
Den er veldig dyp i sjokoladesmaken, så det er sikkert veldig godt å drikke et glass melk ved siden av disse godsakene!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_5801.jpg)
Planen var at jeg skulle ta et bilde av kjeksen etter å ha tatt en bit for å vise innsiden. FAIL..
Jeg klarte ikke stoppe, og vips så var kjeksen spist opp.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/10/DSC_5803.jpg)
Og plutselig var det bare en igjen.
Den fikk heller ikke ligge lenge i fred.
Yum!