Sjokolade + kaffe er en nydelig kombinasjon.
Kremet og fyldig mocha-milkshake med høyt proteininnhold – uten bruk av proteinpulver.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/06/P1040674.jpg)
Om du har proteinpulver tilgjengelig er det ingenting i veien for å slenge oppi litt i blenderen.
En halv scoop vil både tilfører en dypere smak og ekstra sødme.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/06/P1040684.jpg)
INGREDIENSER:
- 150 gram cottage cheese
- 1 dl melk
- Isbiter – jeg brukte 6 stykker
- 10 gram rå kakao/bakekakao – ca 1 god ss
- 1 espresso shot*
- Søtning – eks. sukrin melis eller steviadråper
*Alternativer er ca 1 ss pulverkaffe eller en liten kopp sterk kaffe. Smak til etter eget ønske og bruk det du har tilgjengelig
FREMGANGSMÅTE:
Tilsett alle ingrediensene i en blender.
Blend.
NYT!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/06/P1040673.jpg)
Cottage cheese bidrar til den utrolig kremet konsistensen.
Smooth og fyldig.
Alternativer er selvfølgelig annen yoghurt/kesam/kvarg eller lignende.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/06/P1040687.jpg)
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/06/P1040680.jpg)
Pin og del gjerne videre med flere:
Mmm denne må prøves, takk. Ikke så glad i kaffe, men veeldig glad i sjokolade. Tenker å bruke isbiter av sjokoladekaffe så den ikke blir bannere om den står litt. Kos helg når den kommer
Så lurt! Nyt sommerevarmen 🙂