En viktig del av tapasbordet!
Den klassiske versjonen er med tortillalefser, men lomper er et litt lettere alternativ.
Du kan også bytte ut røkt laks med vanlig skinke eller spekeskinke.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3695.jpg)
Skal de minste i huset forsyne seg av disse småbitene kan det være greit å unngå rødløken.
Det er ihvertfall tilfelle her i huset.
Rå løk er ikke populært, men varmet løk i maten går helt fint.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3697.jpg)
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3697-1.jpg)
INGREDIENSER:
- Lompe – evt. tortillalefse
- Røkt laks
- Rødløk
- Ruccola
DILLDRESSING:
- Mager kesam – evt rømme
- Fersk dill – evt tørket
- En skvett sitronsaft
- Salt og pepper
- En klype sukrin
FREMGANGSMÅTE:
Begynn med dressingen.
Finhakk dill. Bland alt godt sammen.
Litt majones er også godt oppi.
Smør på dilldressing.
Legg på laks, rødløk og ruccola.
Rull sammen og skjær i biter.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3693.jpg)
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3698.jpg)
Dilldressingen som eventuelt blir til overs kan brukes som dipp!
Den er også veldig god som tilbehør til middag.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3692.jpg)
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_3702.jpg)
Sunt, enkelt og så godt!
Pin og del gjerne videre med flere: