Stine Haslestad

Hverdagsmagi med sunn matglede

  • Hjem
  • Oppskrifter
    • Frokost
    • Pannekaker – Vafler
    • Lunsj
    • Middag
    • Dessert – Kaker
    • Matprepping
    • Bakst
    • Søt bakst
    • Snacks – Godis – Mellommåltider
    • Drikke
    • Tilbehør
    • Høytider
    • Ikke sukkerfritt
  • OM MEG
  • Kontakt
Dessert - Kaker, Halloween

MAGER «PUMPKIN PIE»

En pai uten bunn!

«Skinny pumpkin pie»
For en deilig lukt det ble i heimen da denne stekte!
Krydderblandingen har mye å si for å få frem den riktige smaken.

Dette er en veldig mager versjon, som mangler det mange kanskje liker best – nemlig skorpa/bunnen.
Ønsker du en bunn, heller du bare fyllet oppå den før du steker.
Denne er veldig god i seg selv – og jeg savnet ikke en bunn.

Jeg anbefaler virkelig å ha en god skje med vaniljeyoghurt, vaniljepudding, pisket krem eller vaniljeis ved siden av.
Det gir en frisk balanse mot krydderet i kaka.

Til servering er det både dekorativt, og gir en ekstra god sødme med et dryss sukrin melis og litt Sukrin sirup.
Alternativer til sirup er den klassiske lønnesirupen eller zero topping fra Bodylab


INGREDIENSER:

  • 40 gram fibra fullkornsmel
  • 30 gram sukrin
  • 40 gram sukrin gold
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1 ts «pumpkin spice»
  • 100 gram gresk yoghurt naturell – eller mager kesam
  • ca 450 gram gresskarpuré
  • 1 egg – kun eggehviten kan også brukes

FREMGANGSMÅTE:

Sett stekeovnen på 175 grader.
Bland sammen alle ingrediensene, og hell oppi en kakeform.

Stekes midt i ovnen i ca 35-40 minutter.
Tiden avhenger litt av hvor stor form du bruker.
Stikk gjerne en kniv eller kakepinne i midten for å sjekke.

Avkjøl – og sett i kjøleskapet til den er ordentlig kald – noen timer, men gjerne over natten.

Og for dere som lurer: ca 450 kalorier for hele kaken! Altså rundt 70 kalorier per kakestykke om den deles i 6 biter.

Ambassadør for Bodylab

Mer inspirasjon finner du her!
BANAN + HAVREGRYN = «KJEKS»
PROTEINRIK VANILJEKREM – 3 INGREDIENSER
FYLDIG GRESSKARSUPPE MED CHILI OG INGEFÆR
SJOKOLADE-PROTEINKREM
Pin og del gjerne videre med flere:
fb-share-icon
fb-share-icon

Tags

  • Gresskar
  • Halloween
  • Kake
  • Søtbakst
  • Sukkerfri

Innleggsnavigasjon

FARLIG GODE PEANUT BUTTER CUPS
KOKOSKJEKS – 2 INGREDIENSER

1 comment

  • RESTEFEST MED GRESSKAR! - Bakekona
    1. november 2020

    […] MAGER “PUMPKIN PIE” […]

    Reply

Share your thoughts Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Samarbeid:

Norgesglasset
Funksjonell mat

MER INSPIRASJON HER:

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Instagram
  • Elara by LyraThemes
  • Made by LyraThemes.com
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial