Med dette pannekaketårnet får man virkelig en god start på dagen!
Saftige og mektige pannekaker
Sprøe karamelliserte valnøtter
Sukkerfri sirup for ekstra sødme
Himmelsk kombinasjon!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_5652.jpg)
Fremgangsmåten på de karamelliserte nøttene finner du HER.
Valnøtter kan byttes ut med f.eks mandler.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_5657.jpg)
Gresskarpure lager jeg ved at jeg enten baker gresskar i ovnen eller damper i en kjele, for så å mose med en stavmikser.
Frys ned porsjonposer eller bruk et brett for isterninger.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_5661.jpg)
INGREDIENSER:
- 50 gram havremel
- 1 ss sukrin gold
- 1/2 ts bakepulver
- En god dæsj kanel
- En liten klype malt muskatnøtt
- 2-3 ss gresskarpure
- 1 egg – evt kun eggehvite for et lavere kaloriinnhold
- 1/2 dl melk – evt vann
FREMGANGSMÅTE:
Bland sammen de tørre ingrediensene.
Tilsett resten og bland godt.
La røren svelle i minst 15 minutter.
Stekes på middels sterk varme.
Når overflaten får en hinne og små hull kan de snus.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_5654.jpg)
Toppet med nøtter og sukkerfri sirup.
Yoghurt eller vanilje-proteimkrem er et friskt tilbehør som anbefales.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_5656.jpg)
For en luksus-frokost!
[…] saftig pannekaketårn med nydelig […]
[…] SAFTIGE GRESSKAR-PANNEKAKER […]