En skål proppfull av antioksidanter
Med en blender kan man enkelt lage en nydelige smoothie-bolle. Friskt og metter godt.
Ikke bare er den rik på antioksidanter men gode proteiner og fiber.
Ved å tilføre et par sunne fettkilder er det et komplett og balansert måltid – i tillegg til å være en nydelig hverdagsdessert!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/01/P1020787-1001x1024.jpg)
Toppingen kan varieres – og det kan forsåvidt innholdet i selve smoothien også.
Skivet banan eller annen frukt, bær, andre hakket nøtter eller nøttesmør. granola eller ristet havregryn, kokosflak, chiafrø, hempfrø..
..listen kan fortsette og fortsette.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/01/P1020790.jpg)
INGREDIENSER:
- 100-150 gram valgfri yoghurt – gjerne med vaniljesmak
- 50 gram cottage cheese
- 5 gram acai pulver
- 100 gram frosne bringebær
- 50 gram frosne blåbær
Topping: - 10 gram mandler
- 5 gram kakaonibs
FREMGANGSMÅTE:
Kjør alle ingrediensene sammen i en blender eller food prosessor
Toppet med rå kakao nibs og hakket mandler
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/01/P1020792.jpg)
Frossen banan eller f.eks avokado vil gjør konsistensen enda mer kremet.
Tilsett melk eller vann om du ønsker en mer flytende variant.
Litt lettere om man f.eks er på farta.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/01/P1020795.jpg)
Rå kakaonibs er også skikkelig supermat, og som nå har blitt en daglig del av kosten min.
Ha i bakhodet at kakaonibs er helt naturlig, og er dermed mer bitter på smak en hakket sjokolade!
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2019/01/P1020794.jpg)
Et nydelig mellommåltid – og med flere ingredienser en perfekt start på dagen!