En himmelsk frokost på en kjølig høstdag
Mye kryddersmak – og en «ostekrem» for en perfekt balanse.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_1351.jpg)
Saftige, mektige og en veldig god start på dagen. Disse er så gode at de kan fint serveres som kaffekos, kveldsmat eller nyte et par stykker som et mellommåltid.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_1352-001.jpg)
Nystekt er jo alltid best, men disse holder seg fint i kjøleskapet et par dager også.
Lag like gjerne dobbelt porsjon, så har du preppet noe søtt og sunt hvis du blir litt fysen på noe godt
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_1354-001.jpg)
INGREDIENSER:
- 50 gram havremel – jeg maler selv av havregryn
- 1 god ss sukrin gold
- 1 ts pumpkin spice
- 1/2 ts bakepulver
- 1 egg
- ca 3 ss gresskarpuré – enten lage selv eller kjøp på boks
- 0,25 dl melk eller vann
Ostekremen:
- 30 gram Philadelphia light
- 2 ss melk
- Sukrin melis
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 175 grader. Bland sammen alle ingrediensene til muffinsene i en skål, og til ostekremen i en egen liten skål. Legg en god skje muffinsrøre i 4 muffinsformer. Legg så lagevis ostekrem og muffinsrøre til det er tomt. Dra en gaffel eller kniv igjenom blandingen hvis du ønsker det litt mer blandet.
Stekes midt i ovnen i ca 12 – 15 minutter.
La de få noen minutter til å avkjøle seg i formene hvis du har tenkt å ta de ut. Ostekremen må få satt seg litt.
![](http://www.bakekona.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC_1356.jpg)
Huset fylles av deilig krydderlukt når disse står i ovnen!
[…] Saftige gresskar-mffins med kremostfyllOppskrift finner du HER. […]
[…] DENNE varianten hvor gresskar er en av […]