Lag to forskjellige varianter på samme bunn!
Cottage cheese-pizza fikk en veldig bra mottakelse av hele gjengen her hjemme, og det overrasket meg litt av ungene var SÅ gira! Her kan man enkelt lage hver sin side, eller dele på ulike smaker!
Tidligere klarte jeg IKKE konsistensen på cottage cheese. Nå spiser jeg det daglig 🤩
En personlig favoritt er cottage cheese stavmikset med råkakao og søtning. Det er hverdagsmagi!

Test en av disse oppskriftene med cottage cheese:
Fyldig proteinshake – uten proteinpulver
Klassiske proteinrike lapper til frokost
Proteinrik «riskrem»

INGREDIENSER – 1 stor langpanne:
- 1 ½ boks cottage cheese (600 gram)
- 4 egg
- 1 ts salt
- ½ ts bakepulver
- Ekstra smak: ½ ts hvitløkspulver
FREMGANGSMÅTE:
Sett stekeovnen på 175 grader
Blend sammen alle ingrediensene til bunnen..
Smør utover et bakebrett kledd med bakepapir
Sett brettet midt i ovnen, og stek i 25 minutter.
Gjør klar det du ønsker som topping.
Smør på saus, ost og topping.Dryss litt tørket oregano for ekstra smak.
Stek videre i ca. 20-25 minutter, eller til osten og topping har blitt så gyllen som du ønsker.
Det kan nok være mulig å øke gradene for å forkorte steketiden, men det har jeg ikke testet selv. Forsteking av bunnen og ikke overdreven mengde saus vil minimere sjansen for at bunnen blir “blaut”.
Avkjøl pizzaen litt før du klipper eller skjærer opp.
ENJOY! 🍕
Dressingen består av:
Rømme + grønn pesto!
Så enkelt, og så godt!
